Xhensila Myrtezaj & Pirro Çako

Sekreti Im ➡ My Secret

 Shqip ➡  Anglisht
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  1

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Klea


Sekreti Im

[Pirro Çako:]
Në hapsirën time më intime
Ku veç Zotit s'hyn njeri
Rreze dielli je për mua vetëm ti
Po mi ngrohë të gjitha dhomat
Në çdo cep të zemrës sime
Më tundove me një mijë e një mendime

[Xhensila & Pirro:]
Si mjegull vere më prek ti shputat
Më bën të ndiej mornica
që shkojnë e vijnë si flutrat
Ti zgjas unë buzët, ti prek unë duart
Me shpresën tek magjia
se ndoshta ndodh çudia

[Xhensila:]
Je sekreti im dhe askush s'e di
Ti vjen çdo natë në shtratin tim
E pranë meje rri
Je sekreti im dhe askush s'e di
Me ty çdo natë dhe pse ti hesht
Unë bëj dashuri
Siç bën çdo njeri

[Pirro Çako:]
Ti je më e bukur se gjithë notat
Se gjithë notat e kësaj kënge
Më e bukur se gënjeshtra e një ëndrre

[Xhensila:]
Ndaj nga dashuria jote
Të largohem sonte s'dua
Le të flerë kjo zemra ime në duart e tua

[Xhensila & Pirro:]
Si mjegull vere më prek ti shputat
Më bën të ndiej mornica
që shkojnë e vijnë si flutrat
Ti zgjas unë buzët, ti prek unë duart
Me shpresën tek magjia
se ndoshta ndodh çudia

[Xhensila:]
Je sekreti im dhe askush s'e di
Ti vjen çdo natë në shtratin tim
E pranë meje rri
Je sekreti im dhe askush s'e di
Me ty çdo natë dhe pse ti hesht
Unë bëj dashuri
Siç bën çdo njeri

Aaaa...

E para herë në jetë
Kur shoh një ëngjëll vetë
Në 7 miliardë je mrekullia e 8-të

Më e bukur ti bëhesh
Kur për mua buzëqesh
Kur për mua buzëqesh

[Xhensila & Pirro:]
Je sekreti im dhe askush s'e di
Ti vjen çdo natë në shtratin tim
E pranë meje rri
Je sekreti im dhe askush s'e di
Me ty çdo natë dhe pse ti hesht
Unë bëj dashuri

Je sekreti im dhe askush s'e di
Ti vjen çdo natë në shtratin tim
E pranë meje rri


My Secret

In my most intimate space
Where besides God no one enters
Only you are a sun ray to me
You are warming up all of the rooms
In every corner of my heart
You tempted me with a thousand and one thoughts

Like a summer’s fog you touch up the heels of my hands
You make me feel goosebumps that come and go like butterflies
It approach you my lips, I touch your hands
With hope in the magic
And that maybe something happens

You’re my secret
And no one knows it
You come inside my bed and stay close to me
You’re my secret
And no one knows it
Every night, even though you are silent, I make love to you
Just like every human does

You are more beautiful than all the notes
Than all the notes of this song
More beautiful than the lies of a dream

That’s why I don’t wanna part from your love tonight
Let this heart of mine sleep in your arms

Like a summer’s fog you touch up the heels of my hands
You make me feel goosebumps that come and go like butterflies
It approach you my lips, I touch your hands
With hope in the magic
And that maybe something happens

You’re my secret
And no one knows it
You come inside my bed and stay close to me
You’re my secret
And no one knows it
Every night, even though you are silent, I make love to you
Just like every human does

First time in life
When I see an angel myself
In 7 billion you’re the 8th wonder

You become more beautiful
When you smile for me
When you smile for me

You’re my secret
And no one knows it
You come inside my bed and stay close to me
You’re my secret
And no one knows it
Every night, even though you are silent, I make love to you
Just like every human does

You’re my secret
And no one knows it
You come inside my bed and stay close to me

Korrigjo Përkthimin