A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

RENDITJA ZYRTARE:
12 Gusht 2019 - 18 Gusht 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 12 Gusht 2019 - 18 Gusht 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 14 pozicione kënga “By Bye” nga Tayna & Dafina Zeqiri. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Vetem Ti” - Shkumbin Ismaili (Pozicioni 29), “Albania Vs Everybody” - Stinestine, Mr.Elvis, Mulah, 2Die4 & Marius (Pozicioni 32), “Mafi” - Blleki (Pozicioni 72), “Spo M'ha” - Elinel (Pozicioni 73). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Jeni T'lodh” - Finem & Solo (+60 pozicione), “Xhanem” - Butrint Imeri (+58 pozicione), “Ylli Bukurise” - Mandi (+54 pozicione), “Hajde” - Enca (+49 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019