A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Muzikë Popullore Polifonike Shqip

:: Më Të Klikuarit e Javës

E themeluar në shkurt të vitit 1999, Jehona Labe shpejt krijoi një reputacion si një nga ansamblet vokale më të respektuara që kryen polifoninë tradic...
Nuk kemi arritur të gjejmë një biografi për Polifonia Labe

Ju lutemi të na ndihmoni

Më datë 28 Tetor 2012, Grupi Ali Pasha publikojnë videoklipin "Kenge Për Ali Pashen". Më datë 11 Maj 2013, Grupi Ali Pasha publikojnë videoklipin "...
Mbas vitit 1995 Grupi i të rinjve Gjirokastër u nda në dy Grupe, Grupi Ergjëria dhe Grupi Argjiro. Grupi Ergjëria nga 1995-2000 marrës - Arian Sh...
Më datë 14 Prill 2015, Kozeta Shabani & Aldo Hoxha publikojnë videoklipin "Vella Dhe Moter". Më datë 24 Korrik 2015, Aldo Hoxha publikon videoklipi...
Nuk kemi arritur të gjejmë një biografi për Grupi I Vranishtit

Ju lutemi të na ndihmoni

Nuk kemi arritur të gjejmë një biografi për Grupi Polifonik I Mallakastres

Ju lutemi të na ndihmoni

Formed: Kolonjë, Gjirokastër, Albania Members: Napolon Hoxha, Agim Qendro, Refat Koshi, Hasim Mele, Mirela Gerbi, Margarita Mele An a cappella v...
Violinat e Lapardhasë është një ansambël vokal a cappella nga fshati Lapardha në rrethin e Vlorës të Shqipërisë. Grupi kryen polifoninë tradicionale t...
Nuk kemi arritur të gjejmë një biografi për Grupi Polifonik I Bençes

Ju lutemi të na ndihmoni

DIANA RUCI nga djepi i polifonis (Gjirokastra) qysh e vogel ka qene e apasionuar pas kesaj kulture shqiptare krahinore, e edukuar edhe nga prinderit m...
( Roland Çenko - mesuesi dhe krijusi i grupit "Obelisku" ) Marrese : Vjola Beqo Khtyes : Alvaro Çenko Hedhes : Juljan Zholi Iso - Klidi Avdalli, E...
Më datë 27 Shtator 2018, Grupi Shkendia Stjar publikojnë videoklipin "Dasma Labe"....
Nuk kemi arritur të gjejmë një biografi për Bilbilat E Labërisë

Ju lutemi të na ndihmoni

Nuk kemi arritur të gjejmë një biografi për Kapo Ferrunaj

Ju lutemi të na ndihmoni

Më datë 6 Nëntor 2017, Lot Kurbeti publikojnë videoklipin "Lumthi Ne Per Kete Nene". Më datë 11 Nëntor 2017, Lot Kurbeti publikojnë videoklipin "Mo...
Grupi shqiptar “Saz’iso” ka interpretuar në Nëntor të vitit 2017 në emsionin e famshëm në Britani “Later with Jools Holland”. Në studion e BBC2 është ...
Marrësa: Piro Latifi Lushi Keraj Kthyes: Sinan Gjoleka Hedhës: Mirjan Agaraj Iso: Trifon Malaj, Dashi Aliko, Fatjon Isufaj...
Më datë 26 Korrik 2017, Selman Bode publikon videoklipin "Mall Per Atdhene"....
Më datë 8 Qershor 2017, Flori Hyka publikon videoklipin "Amaneti Djal Pas Djali", në bashkëpunim me Mevludi Allidri....

:: TOP 100

» Renditja e Plotë »


:: VideoKlipe Shqip

» Renditja e Plotë »

:: Të Rejat E Fundit


:: Fotogaleria