Ilir Shaqiri

Sërish Vjen Marsi ➡ March Comes Again

 Shqip ➡  Anglisht
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  1

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Leonit Dobruna


Sërish Vjen Marsi

Serish vjen marsi
Serish vjen stina
Te renet dhe te gjallet behen toke
Vese as shi, sduron lendina
burreria nuk duron lot.

Serish vjen marsi
serish vjen stina
te renet dhe te gjallet behen tok
vese as shi, sduron lendina
burreria jo nuk duron lot.

Midis kujtimesh e midis kengesh
shfaqet Krye - Trimi fjale pak
Nder kemba degesh
nder sytha pemesh
Merzise sone i ve kapak

Serish vjen stina
E ne ndrrojm mot
Por vetem ai splaket kurr
Uji i bjeshkeve
I rrejdh per bosht
Ai lartesohet si flamur
o si flamur
Dhe njerzia vijn perkulen ne varrin tende nderim
Nipi e mbesa merr uraten, nisen fluturim,
Zemra merr guxim, plisi bardh shkelqim
Heeej! Me ty gjithmone ne ball,
me ty o legjendar (2x)

Serish vjen marsi
e vjen pranvera
amanetin e tij pertrin

Lulet e barin
i tund veq era si medaljona npelerin
Midis kujtimesh e midis kengesh
shfaqet Krye - Trimi fjale pak
Nder kemba degesh
nder sytha pemesh
Merzise sone i ve kapak

Serish vjen stina
Ne ndrrojm mot
Por vetem ai splaket kurr
Uji i bjeshkeve
I rrejdh per bosht
Ai lartesohet si flamur
O si flamur
Dhe njerzia vijn perkulen ne varrin tende nderim
Nipi e mbesa merr uraten, nisen fluturim,
Zemra merr guxim, plisi bardh shkelqim
Hej! Me ty gjithmone ne ball,
me ty o legjendar (adem jashari) (2x)


March Comes Again

March comes again
Again coming season
Fallen and Living made land
Dew or rain, grassland sduron
manhood bears no tears.

March comes again
season comes again
Fallen and Living made together
dew or rain, grassland sduron
manhood not bears no tears.

Among the memories of Between songs
Tops displayed - Brave little words
Feet dedicated branches
buds honor from oak trees
We put our boredom cap

Again coming season
The weather in us move
But only he never splaket
Water bjeshkeve
It derives for shaft
He lifted a banner
O as standard
People come and bend we honor your grave
Grand- takes Urata, departing flight,
The heart takes courage, glossy white plisi
Heeej! With you always at the forefront,
Legendary thee O (2x)

March comes again
The coming spring
Petrit his will

Flowers and grass
The wind already shaken like medallions npelerin
Among the memories of Between songs
Tops displayed - Brave little words
Feet dedicated branches
buds honor from oak trees
We put our boredom cap

Again coming season
We us move weather
But only he never splaket
Water bjeshkeve
It derives for shaft
He lifted a banner

People come and bend we honor your grave
Nephew of impressions takes Urata, departing flight,
The heart takes courage, glossy white plisi
Hey! With you always at the forefront,
Legendary thee O (2x)

Korrigjo Përkthimin