Ilir Shaqiri

Dashuria Qiellin Ka Çati ➡ Love's Roof Is The Sky

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Balkaneuro


Dashuria Qiellin Ka Çati

Një natë vonë më fole më pyete si fëmijë
Vallë dashuri' a dielli ka më shumë ngrohtësi?
Kot prisje përgjegje më shikoje në sy
Se qielli i kësaj nate sonte ishe ti.
Sa herë këtu të kam pritur
Te kjo streh' e vjetër lageshim të dy
Agun e mëngjesit sa herë prisnim ngjitur
Vetëm dashuria qiellin ka cati .
Një natë vonë të fola të pyeta si fëmijë
Vallë, syri yt a qielli ka më kaltërsi?
Dhe sprisja përgjigje të shikoja në sy
Se yjet e kësaj nate ishim unë e ti.
Sa herë e sa herë këtu të kam pritur
Te kjo strehë e vjetër lageshim të dy
Agun e mëngjesit sa herë prisnim ngjitur
Vetëm dashuria qiellin ka cati .
Prapë po të pres tek vendi që ne e dimë
E ndoshta shi sonte këtu nuk do na bjerë
Nëse s'do të vish, do të gjej në ëndërr
Do t'lagem e t'lagem ,t'lahem n'lot i tërë.


Love's Roof Is The Sky

you spoke to me one night and you asked me like a child
if love or the sun has more warmth
you were aimlessly waiting for a reply as you looked me in the eyes
'cause you were the sky of this night
i have waited so long for you here
in this old shelter we would soak
we would wait for the morning pressed together
only love has the sky as it's roof
i spoke to you one late night and i asked you like a child
if, your eyes or the sky is more blue
i didn't want for an answer i looked into your eyes
'cause the stars of this night were me and you
i still wait for you at this place that we know
and maybe the rain won't fall here tonight
if you don't come, i will find you in my dreams
i will soak, and soak, and swim in tears

Korrigjo Përkthimin