Fitnete Rexha

Lule Për Ty Enver ➡ Flowers For You, Enver

 Shqip ➡  Anglisht
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  3 / Votuan:  2

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Lule Për Ty Enver

Lule t’bukra për Ty Enver
Seq po fryn sot fllad Tetori
ndriqon qielli jon i kaltër
më del kënga nga krahanori
sot për Ty o Gjinokastër
Seq po fryn…
Ej hej hej hej hej ju kam sjell
Ej hej hej nga Tirana për ti mjell
Lule t’bukra plot me er
i kam sjell për Ty Enver.
Lule t’bukra…
Nji tuf lule nga Tirana
Un i mlodha shpi për shpi
me Ty jan dhe zemrat Tona
Ty tu boft dita njimij.
Këto lule që i vadite
për kujtimin ma të shtrenjt
për shtëpin Gjinokastrite
Që t’përkuni s’pari n’djep
Ej hej hej….


Flowers For You, Enver

Beautiful flowers for you, Enver
As the october wind blows,
shines our blue sky
I sing out of my chest,
today, for you, Gjirokastër.

As the october wind blows,
shines our blue sky
I sing out of my chest,
today, for you, Gjirokastër.

Hey, hey hey hey, I have brought
Hey, hey hey hey, from Tirana to be sown
Beautiful flowers full of aroma
I have brought for you Enver.

Beautiful flowers full of aroma
I have brought for you Enver.

A batch of flowers from Tirana
I gathered house by house
With you are our hearts
May your future be bright

These flowers which you watered
For the sake of the memory
of the Gjirokastrian house
That first caressed you in your cradle.

Hey, hey hey hey, I have brought
Hey, hey hey hey, from Tirana to be sown
Beautiful flowers full of aroma
I have brought for you Enver.

Korrigjo Përkthimin