A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Fisniket

Zoteria Juaj ➡ Your Sire

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Ani


Zoteria Juaj

Pse po me qortoni zotria juaj
vajzen tuaj e dua dhe per te vuaj
pse spo na lejon te lutem me thuaj
dhe kur ajo me don zotria juaj

me quajtet huligan dhe shkatraq, dhe shkatraq
the sje per vajzen time ore rrugaq, ore rrugaq
kur theras ne telefon shane e bertet, shane e bertet
vajzen tua se leshoni ne qytet, ne ne qytet

(refreni)
pse po me qortoni zotria juaj
vajzen tuaj e dua dhe per te vuaj
pse spo na lejon te lutem me thuaj
dhe kur ajo me don zotria juaj

me quajtet te semure dhe te marre, dhe te marre
the ti ske shtepi more qyqar, more qyqar
por une kam zemer te qilter e shpirt fisnik. shpirt fisnik
nuk jam si ti i eger dhe pasanik, dhe pasanik

(refreni)
pse po me qortoni zotria juaj
vajzen tuaj e dua dhe per te vuaj
pse spo na lejon te lutem me thuaj
dhe ajo me don zotria juaj


Your Sire

Why are you scolding me, your sire?
I love your daughter and for her I suffer,
Why are you not allowing us, please tell us?
Even when she loves me, your sire?

Called me a hooligan and a slob, and a slob...
Said you ain't for my daughter, you scoundrel...
When I call on the phone you curse and yell, curse and yell...
Your daughter you won't let in the city, in the city...

Why are you scolding me, your sire?
I love your daughter and for her I suffer,
Why are you not allowing us, please tell us?
Even when she loves me, your sire?

You called me sick and crazy, and crazy
Said: "You don't have a house, poor man, poor man".
But I have a pure heart and noble spirit, noble spirit
I'm not like you, cruel and rich, and rich

Why are you scolding me, your sire?
I love your daughter and for her I suffer,
Why are you not allowing us, please tell us?
Even when she loves me, your sire?

Korrigjo Përkthimin