A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Të Kujt Janë Keto Duar

Të kujt janë këto duar, që mua më mbajnë,
I shoh nga mbrapa, dhe u buzëqeshë ngadalë,
Le të vinë shpejt, dhe të më qëndrojë pranë,
Të më thotë diçka të pa fund dhe pa anë.

Të më vjedhi zemrën, e trupin të ma marrë,
Të japin Lumturı, si dikur puthja jote e parë...

- poezi nga Drita Porocani


Nuk ka akoma asnjë votë