A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Lokali I Preferuar

Do te dehem une nje nate, e do shkoj prape te lokali i preferuar,

do te punoj larg atdheut, ne vend te huaj mund te shkoj,

dhe traditen time mund ta humb disi e te behem “I huaj”,

por prape kete lokal do ta kerkoj.Dhe nese vij prape aty e lokal s’ka por vetem shesh te nxire,

vincat e rende e kane bere pershesh vendin,

do te dua prape ate vend, do te dua lirine,

se aty kam mendjen, e kam muziken, pijen e preferuar, oh aty kam shpirtin.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë