A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Dhembshuri

Pak dhembshuri për atë që nuk mundet me pa pertej, se nuk ia lejojnë,
për atë që sinqertë humb betejat e jetës nga gjigandët me fuqi,
për atë që me bukë e kripë e kalon jetën dhe tmerrit nuk i përulet,
për atë që ka shpirt, zemër, dashuri e mall deti të trazuar. Dhembshuri.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë