A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Trishtim

Plagë Dhe Mërzi

Një plagë m’u hap në zemër, një plagë,
një mërzi më shkretoi jetën, një mërzi,
kur e pashë qytetin tim tek jepte shpirt ashtu,
një plagë m’u hap, më pushtoi një mërzi.

1 qershor 2019

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë