A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Kafe Dhe Freski

Një kafe po e pi, unë tani,
dhe jashtë bën freski, oh freski,
e ndjej thellë, thellë, lumturi,
e zemra do më donte më shumë njerëzi, njerëzi.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë