A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Cigarja

A e dini ju sa mërzitur jam sot?
për atë po e pi një cigare unë,
që llumin e brendshëm dhe këtë mërzi ta nxjerr,
me llom, me të nxira, me kollitje, o me helm.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë