A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Fluturo

Pozitiv mendo dhe jeto, në qiej të kaltër,
ndër të zezat askënd mos beso, njerëzit jo,
e ndizu në ajër, o me motorë, dhe pastër, me flatra,
e çohu lart, përmbi re, ngrihu mbi veten, fluturo.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë