A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Shpirt Kriminal

Një shpirt kriminal e mbyll atdheun e vet me gjemba,
lirinë ua mohon njerëzve dhe ka frikë nga ufot, dritat i bën terr,
izolim, shkatërrim, rrënim dhe më tutje rrethim si në mesjetë,
e lufton me bishat që nuk ekzistojnë, si përbindësh me një sy.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë