A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Heshtje Sa Një Lumë

Heshtje për padrejtësi,
heshtje për marrëzi, heshtje për tradhti,
heshtje për ç’njerëzi, për huti,
heshtje për këtë dhe atë.

…derisa heshtja u bë lumë e oqean…

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë