A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Dridhje Zemre

Kjo zemër nuk më trembet, s’më dridhet nëse malin në këmbë duhet ta kalojë në anë tjetër,
jo as me përballje me dikënd që më zë rrugën dhe njëri prej nesh duhet të mbijetojë,
kallkan ta bëj dhe shkrumb e hi, në punët më të lodhshme e të rënda në këtë botë,
nuk trembet shpirti im. Por më dridhet zemra, veç... kur s’jam mirë, s’jam mirë.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë