A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Dashuri Dhe Drejtësi

Njeri, dashuri dhe drejtësi shih në jetë,
e nëse nuk i ke asnjërën prej tyre, ose mangët je,
në këtë botë nuk po sjell mirësi.

andaj, pikë –pikë, dhuro dashuri e pesho…drejtësi.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë