A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Venitje

Në atë fotografi pashë skëterrën, edhe venitjen e parakohshme, si vuan njeriu i drejtë dhe i mirë,
në kocka e lëkurë në rini të hershme, më herët nuk i kisha parë, e vërejta sot,
e në mendimet e mia ra ndërmend se jeta është e vështirë dhe e rëndë, aq sa, edhe të mirët,
i bën të sekletosur, të heshtur, e është një heshtje që flet, më shumë se një mijë veprime, bashkë.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë