A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Nëntoka

Kurrizin a e sheh sesi përkulet, edhe djersën sesi bie,
është nëntoka, babai që punon për të birin për të ardhme të ndritur,
po dhe në jetë kështu është, nëse sheh mrekulli, nëntokën vërej,
ajo është palca, është vuajtja, themeli që ngre në peshë të gjitha dritat e horizontit.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë