A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Fluturimthi

Fluturimthi ec nëpër botë dhe merri gjërat lehtë,
në udhëkryqet e saj, edhe në ditë të vështira, vuaj, por kurrë mos u anko,
nëse sheh padrejtësi shumë, sërish vuaj dhe mos fol, deri në momentin që fuqinë ke, e shfrytëzoje mirësisht,
e lirinë kërko, ndër udhët e zjarrta të Europës së madhe, të një fuqie që flet në emër të frymëzimit që vlon e fluturon.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë