A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Blu

Një ngjyrë e pastër dhe e qiellit,
blu-ja, ah ç’pasqyrim i shpirtit të papërlyer,
e lirinë ka në thelb, atë qielloren, galaktikën,
një univers që më shoqëron me yje lart, në udhë yjore, të pafunde.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë