A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Pulëbardhat Fluturojnë

Pulëbardhat fluturojnë mbi liqene dhe mbi det,
natyra është e bukur dhe jeta vazhdon me mrekullitë e saj,
sa bukuri është vendi, sa mahnitje ka në njerëzim, shumë,
eh jeta veç rrjedh, po padrejtësitë e kësaj bote, vallë, ndokush a i lan?

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë