A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Hojet

Hojet janë atdheu mjaltë, që nuk tradhtohet,
e ardhmja e kombit që ndriçon në yjet shumëngjyrësh,
në qiejt shkarravinë, më e pastra shenjë e mbretërisë së bardhë,
ata, simboli i hijeshisë, bukurisë dhe mrekullisë, të tilla janë hojet.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë