A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Inversion

Diell, perëndim, yje, natë, qiell,
qiell, natë, yje, perëndim, diell,
unë dhe ti, ti dhe unë, edhe qiell.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë