A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Vendi Im

Në vendin tim, ku hodha shtat,
njerëzia më donte të mirën dhe e adhuroja atë tokë,
gëzohesha, trishtohesha pa asnjë merak,
aty ndalesha në bukuritë, e aty merrja vrull edhe hov.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë