A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Erë Deti

Nuk kisha udhëtuar kurrë me traget,
ndaj nuk e dija c’do të thoshte të të zërë deti, por ishte e tmerrshme dhe e bukur njëkohësisht,
në të gjithë këtë univers të gjitha do t’i zhduk, rrafshoj,
e erë deti dua të ndjej, se më kujton djersën e ndershme të emgrantëve tanë, tragjedinë e dheut tim.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë