A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sizifi Është I Lumtur

Sizifi, siç edhe pandehet, jo nuk duhet,
sepse më tmerr se puna pa përfitim nuk ka,
por ai është dhe më i lumturi nga të gjithë,
proletari i perëndive, në rrugën e vet drejt lartësisë.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë