A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Statuja E Çuditshme

Një statujë e çuditshme shihet përpara shtëpisë sime,
në këtë vend që e kam mësuar tashmë përmendësh,
por që në fëmijëri nuk e doja dhe as që do ta dua ndoshta ndonjëherë,
dhe çudi është jeta, trubullirë e përditshme, në këte vend të lajthitshëm.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë