A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Heshtja

Hesht, kur diçka më të mirë nuk ke për ta thënë,
gjërat do të ecin mirë vetiu, e do të shkojnë në vend,
natyralisht aty ku e kanë edhe drejtimin, do të ketë zhvillim,
ndriçimi, ngrohtësia dhe lumturia do të të takojë, tok me harmoninë.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë