A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Besnikëria

Një qen më erdhi nga pas
dhe nuk ndalej së ecuri pas meje,
këtë gjë e sigurt që një njeri që nuk do ta bënte, jo pas meje, por përkrah,
një njeri jo, sepse është kafsha më tradhtare në botë.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë