A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Qytet Pa Zemër

Qytet pa zemër, ftohtë si akull,
njeriu për njerinë ujk, qen,
shkule zemrën dhe jeto, thërrasin,
tradhtarët, të pabesët, Bruto-t.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë