A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

E Vërteta

Mbrëmje është
dhe kapërdij,
aromë të njerëzve që po flenë,
ëndrrat e tyre marrin me vete, sonte.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë