A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Njeriu Me Gjak Të Qelbur

Njeriun gjigand, por me gjak të qelbur,
ndajeni copash dhe shtrojeni trupin e tij për gjellë darke,
e pas kësaj luaj cirk, këndo dhe dëfre se populli,
padrejtësinë e duron, por vjen një ditë dhe shpërthen në njëmijë mrekulli.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë