A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ne Që Shohim Përtej

Ne që shohim përtej, jemi të dënuar të vuajmë,
në një botë hipokrite, të vërtetën nuk e do askush,
e qielli i zjarrtë është ndezur sonte, flihet dhe vdiset,
ndër avllitë e metalta dhe muret e lagështa, e vërteta fiket.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë