A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Prostitucion

Atë natë e reja e dha trupin e saj të bukur dhe të përhimtë,
dhe iku në marketin përballë e bleu tullumbace, lodra, ushqim,
për fëmijët e vegjël dhe kënaqej si fëmija teksa i shihte ata të miturit duke qeshur,
derisa një nga ta i tha: “Po paratë ku i gjete?” dhe e reja i tha duke e ledhatuar: “Haha ti ha, paranë e sigurojnë të rriturit”
dhe pas kësaj iu shkëput një lot në sy, i nxehtë si valë e detit. Buzëqeshi prapë, mes lotëve.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë