A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Trëndafil

Një trëndafil vjen në jetë në atdheun e muzgut të zi,
gjatë udhës do të bëhet ferrë dhe më pas edhe hi,
e ndoshta, kushedi, në fund të rrugës, lules, a do t’i kujtohet jetë, atdhe, rini!

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë