A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Gërvishtja E Qiellit

Qiellin e lartmadhëruar e kanë gërvishtur, e kanë copëtuar në një mijë copë,
Antigonën e vranë dhe Krausi qesh në mënyrë djallëzore, vetëvrasje ka pastaj,
pas ngjyrave blu të qiellit fshihet llum i madh i jetës njerëzore, që fsheh djallëzi,
o gërvishtës të qiellit, dhunues të lirisë dhe të vërtetës, Kruausin vare në litar.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë