A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Thirrje Në Errësirë

O Zot unë e kam një thirrje në errësirë për të gjitha kohët dhe për të gjithë njerëzit, sido të shkojnë gjërat në fillime jetësore,
O zot, të drejtëve jepu drejtësi dhe jetë të mirë, kurse të padrejtëve si kjo që po shoh unë tani, errësirë.

- poezi nga Dionis Xhafa


Nuk ka akoma asnjë votë