A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Dedikim Për Vladimir Majakovskin

Shpeshherë më duket vetja i ngjashëm me ty Vladimir Majakovski,
se dhe unë jam i vrullshëm si era, si flaka dhe vetëm vërtitem në yje të panumërt pa i numëruar dot ata sesa janë,
po unë gjithashtu bëhem pezm e flakë digjem tërësisht e shkatërrohem në ndjesi për dashurinë, siç ndodhi me ty i dashur Majakovsk,
dhe ndjej shpesh, megjithëse nuk e kam bërë sikur fundi im më i bukur do të ishte vetëvrasja me revolver.

- poezi nga Dionis Xhafa


Nuk ka akoma asnjë votë