A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Kohë E Plagës Së Qelbur

Që të dish se në ç’kohë jeton,
nuk ka nevojë të mendohesh shumë dhe se shumë të mendohesh s’duhet,
e thotë bukur një poet ruë që jeton në Moskë”: “Është kohë e plagës së qelbur”.

- poezi nga Dionis Xhafa


Nuk ka akoma asnjë votë