A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Përplasja E Meteorëve

Nëse ndodh që në galaktikë, të përplasen dy meteorë,
ata ndeshen kaq fort, atje lart në yjësi, sa rezultantja që ekziston,
është kaq e thjeshtë dhe e çuditshme në të njëjtën kohë:
nga përplasja e meteorëve, ose ka shuarje si shkretëtirë, ose zjarr deri në madhështi.

- poezi nga Dionis Xhafa


Nuk ka akoma asnjë votë