A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Shpjego

Shpjego atë që s'e zbuloi askush
Shpjego atë që e di gjithkush
Shpjego të vërtetën,
atë që s'e kuptuan,
atë që e mohuan dhe e poshtëruan.
Shpjego të keqen dhe të mirën
Shpjego jetën dhe dëshirën
Shpjego lulet edhe diellin
Shpjego detin edhe qiellin
Shpjego ngjyrat e ylberit
brenda jetës edhe ferrit.

- poezi nga Ambra Avdo


- Poezia u dërgua nga Ambra Avdo -

Nuk ka akoma asnjë votë