A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Trishtim

Ndergjegja

Ceshte ndergjegja,
Ajo eshte busulla e se panjohures,
Ajo eshte fjala te cilen njerezit ta thuan cdo dite,
Dhe s-di si ti pergjigjesh.


Disa njerez,
Nuk kane ndergjegje,
Por cfare eshte ndergjegja,
Nuk e dine.


Me siguri as ata nuk kane,
Njoh shume njerez,po,
Por ndergjegja eshte,
Ajo qe ta shkaterron jeten nga te tjeret.

- poezi nga Alba Shabani


Nuk ka akoma asnjë votë