A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Shkollën

Urtesite Boterore

Personalitetet kane,
Shume mencuri,
I tregojne njeriut,
Se si te jetoje me mire.


Shume here pyes veten,
Se cfare thote Gete,
Ai qe nuk kupton zerin e poezise,
Quhet barbar.


Ndersa Epikuri,
Thote dhe dicka tjeter,
Ai qe s-ka shqetesime,
Krijon qetesi dhe te te tjeret.


Por Nene Terezen,
Nuk mund ta harrojme,
Fjalet e veta,
Jane porsi te ujanes se madhe.

- poezi nga Alba Shabani


Nuk ka akoma asnjë votë