A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Seriali I Preferuar

Ne oren shtatembedhjete e katermbedhjete,
Jam shume e lumtur,
Fillon seriali im,
Qe e dua me shume.


Por nje gje qe me pengon,
Gjyshi s-me lejon,
Edhe pse i lutem aq shume,
Prape ia arrij gjithmone.


Pasi ti shikosh,
Te futin dhe te qash,
Por sidomos me shume,
Te dhimbsen ata.

- poezi nga Alba Shabani


Nuk ka akoma asnjë votë