Linja e internetit
ADSL dhe FIBËR
Më e mira në zonën tuaj

Fibra optike më afër jush,
për të garantuar
cilësinë e rrjetit

dhe qëndrueshmërinë
Bashkëpunojmë
me kompanitë
më të besueshme
në treg


Megat tona
janë reale
Ti merr
sa paguan

24 orë/7 ditë
ofrojmë
shërbim
prioritarTeknikët tanë
janë profesionistë

që e dinë mirë
se çfarë është
shërbimi ndaj klientit
Shpejtësi e lartë
me tarifa
ekonomike

SHËRBIME:

TARIFAT FAMILJARE MUJORE:Pagesë
6 mujore
Nëse paguani 6 muaj, muaji i shtatë është falas për cilëndo linje që dëshironi.
Pagesë
12 mujore
Nëse paguani 12 muaj, ju përfitoni 3 muaj të tjerë falas për cilëndo linje që dëshironi.
Volumi
maksimal
Upload fillestar 1 mega per te gjitha linjat. Volumi maksimal eshte pa limit.
Më shumë
info
Mos hezitoni të na kontaktoni për më shumë rreth shërbimeve tona: 0692188121 / 0698727071.

 Udhëzues Për Përdoruesit

  • Instalim falas brenda 24 orësh nga kontrata

  • Modem wireless për vetëm 3500 LEK

  • Rikonfigurim i modemit tuaj falas


Kontakt me e-mail:

Punësimi: hr@internetfly.al
Probleme teknike: helpdesk@internetfly.al
Probleme të web: website@internetfly.al
Probleme abuzimi: report@internetfly.al

Matni shpejtësinë e internetit


  • Cel: 069 2188121
  • Cel: 069 8727071